Familien Andersen på Strandlyst:

Tre generationer arbejder side om side på Strandlyst. Og netop tradition og erfaringer fra generation til generation har gjort virksomhedens Lammefjordskartofler kendte og elskede i store dele af den Sjællandske detailhandel.

Historien:

I 1949 overtog Asta og Christian Andersen den dengang meget forsømte landejendom "Strandlyst" på Gislinge Lammefjord. Det var et hårdt og slidsomt liv, de dengang valgte at gå ind til, men ret hurtigt opdagede Christian Andersen Lammefjordens muligheder for kartoffelproduktion, og dermed blev hjørnestenen i Strandlysts historie lagt.

2. generation:

I 1985 overtog sønnen Kaj Andersen og dennes hustru Ruth virksomheden, og flere ejendomme blev tilkøbt, så Strandlyst i dag har et produktionsareal på 100 hektar jord, der dyrkes med sædskifte, så der kun dyrkes kartofler på samme jord hvert femte år.

3. generation:

Pr. 1. januar 1998 blev tredje generation, Jesper Andersen, officielt optaget i virksomheden. I dag fokuserer man på Strandlyst meget på at optimere de tekniske løsninger. Det er afgørende for skånsom og ensartet håndtering, hvilket er af helt afgørende betydning for, at forbrugeren oplever en ensartet høj kvalitet ved hvert eneste køb.

Direkte fra jord til bord:

De tre generationer Andersen deltager i alle produktionens og distributionens led. Dermed er detailforretninger og forbrugere sikret optimal omhu på den direkte vej fra jord til bord.